TriStar keukens is de enige keukenfabrikant in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in folie-ommanteling met een ultramoderne eigen foliepers. Ook is onze fabriek voorzien van de nieuwste spuitcabines. Hierin kunnen we kwalitatief hoogwaardig lakwerk en zelfs stofvrije hoogglans lak verwerken. Naast deze MDF panelen is het ook mogelijk om uit een groot aantal massief houten deuren te kiezen.
Leverbaar in eiken al dan niet gebeitst of gelakt in de door u gewenste kleur. Dankzij de beheersing van al deze facetten uit de keukenbranche hoeft u als consument nooit enige concessie te doen betreffende kleur, model, uitvoering of eventueel een stukje maatwerk.

De onderdelen die in onze keukens verwerkt worden staan onder constante kwaliteitscontrole. Dit betekent voor ons dat wij werken met solide klikscharnieren, volledig uittrekbare metalen laden en geschroefde achterwanden die zorgen voor die extra stabiliteit die u mag verwachten van een TriStar keuken.
Dit sterk staaltje van Nederlandse topkwaliteit verzekeren wij met een garantie van maar liefst 5 jaar.
Onze topkwaliteit keuken gaat hand in hand met een topkwaliteit service. Mocht het dus onverhoopt nodig zijn een onderdeel te vervangen, dan zorgen wij ervoor dat het onderdeel supersnel bij uw keukendealer geleverd wordt.

Onze onderhoudsvriendelijke keukens zijn leverbaar in een vaste hoogte van 78 centimeter met een variabele plint. Dit verhoogt het comfort en schept extra ruimte in uw kasten.
Het programma is leverbaar in meer dan 1000 frontmogelijkheden.

Op deze website vindt u een aantal van onze huidige modellen die variŽren van romantisch tot modern. Natuurlijk zijn er naast deze keukens nog oneindig veel mogelijkheden in kleur, opstelling, sfeer en stijl. Uw keukenadviseur kan u perfect adviseren welke TriStar keuken past bij uw stijl en budget. Zo kunt u in alle rust een keuze maken die onbeperkt is qua mogelijkheden en alleen standaard is in zijn topkwaliteit. Dus de keuze is aan u.

 
10 redenen om te kiezen voor een Tristar keuken

1.   Gedegen, Nederlands fabrikaat
2.   Snelle levertijden
3.   Gehele productie in eigen huis
4.   Keuze uit meer dan 5000 kleuren
5.   Keuze uit meer dan 50 modellen
6.   Maatwerk geen probleem
7.   Hoogste kwaliteit scharnieren, lades en binnenwerken in een corpus van 18 mm dik
8.   Geen overbodige boringen in binnenzijde van kasten
9.   Grote keuze in frontmateriaal zoals: massief/fineer hout, accryl hoogglans, mdf-folie, mdf zijde- en hoogglans gelakt, melamine
10. 10 jaar garantie op foliedeuren.