Bijkeukens

Maak van je bijkeuken een slimme wasruimte! Praktisch ingedeelde kasten voor een opgeruimd resultaat. En als je dat wilt, voeren we je bijkeuken uit in de stijl en kleur van je keuken.

Fijne werkhoogte

Ingebouwd is opgeruimd

De was moeten we allemaal doen. Maar dan wel graag zo makkelijk mogelijk! Door je wasmachine en -droger in te bouwen in een wandmeubel, maak je je het zelf een stuk eenvoudiger. Met handige uitschuifbare plank voor je wasmanden en op een prettige hoogte voor je rug. Wassen wordt op deze manier een stuk leuker!

In stijl

Aangepast aan jouw keuken

Hoe mooi is dat? Een bijkeuken in stijl van je keuken. Zo maak je er een wasruimte van die gezien mag worden. We kunnen de kasten indelen zoals jij het wilt. Met ruimte voor je wasmachine en wasdroger, je wasmanden en handige lades voor wasmiddel, knijpers en andere was benodigdheden. In een hoge kast is er ruimte voor de strijkplank. Werk gedaan? Deuren dicht! Je bijkeuken is altijd opgeruimd.
was-spullen-900x900PX
grijs-1200x500PX
wasmand-900x900PX
houten-laundry-900x900PX
Laundry

Wassen wordt een feestje

Alles praktisch bij elkaar

Praktisch ingedeeld en veel ruimte om al je was benodigdheden op te bergen. Met een slim ingerichte bijkeuken maak je niet alleen optimaal gebruik van de ruimte, maar maak je van die vaak rommelige bijkeuken een handige werkruimte. De apparaten plaatsen we op hoogte; ingebouwde wasmanden, rekjes voor kleding en uitschuifbare planken doen de rest. Wassen wordt een stuk makkelijker!