Houten keukens

Kies je voor hout dan kies je voor de warmte, kracht en pure uitstraling van een kwaliteitskeuken. En dat in alle kleuren die je maar wilt.

sfeervol zwart

Zwart en naturel; de perfecte combinatie

Stoer en sfeervol tegelijk; dat is deze prachtige eilandkeuken met schitterende wandkast. Het eiland is uitgevoerd in zwart hout. De kleur komt weer terug in de inbouwapparatuur en de omlijsting van de luxe glaskasten in de achterwand. Het naturel houten front van de hoge kasten is ook toegepast in het open vak in het eiland en het barblad. Goed gekozen combinaties die deze keuken tot een sfeervol geheel maken.

meerdere tinten hout

Fris naturel of warm bruin; hout is sfeervol

Kies voor de warmte van donkerbruin en voeg een extra accent toe met een geribbeld profiel. Dat is de stijlvolle, luxe uitstraling van een houten keuken! Maar ook in lichtere, frisse, tinten komt hout goed uit de verf. Licht naturel hout met zichtbare nerf, in combinatie met een mooie zandtint, zorgt voor een luchtig Scandinavisch gevoel.
greeploos-hout-donker-900x900PX
eilandkeuken hout
hout-collage-1-1200x500PX
hout-detail-2-410x415PX

Geribbeld hout

Een mooi lijnenspel van hout

Geribbelde houten keukens vormen momenteel een opvallende trend in de keukenwereld. De kenmerkende houtstructuur creëert een intrigerend lijnenspel, waardoor deze keukens niet alleen stijlvol zijn maar ook een warme en sfeervolle uitstraling hebben. Met een scala aan kleuren en soorten hout om uit te kiezen is er altijd een perfecte match voor jou toekomstige keuken.