Greeploze keukens

Mooi, strak en passend bij vrijwel iedere interieurstijl. De greeploze keuken is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huizen.

mix & match

Combineer greeploos

Een greeploze keuken is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel praktisch. Want greeploos betekent ook makkelijk schoonmaken. Greeploos laat zich ook erg goed combineren met andere stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een andere kleur wandkast zoals bij deze opstelling. Het kook- en spoeleiland heeft een prachtige en diepe zandtint en de kastenwand is uitgevoerd met een naturel houten front. Het resultaat: sfeervol, modern en licht.

stijlvol donker

Combineer donkere tinten met glas en hout

Stijlvol en warm: donkere tinten zoals bruin en zwart geven meteen sfeer en klasse aan een keuken. Het luxe gevoel wordt extra benadrukt door de keukenopstelling te combineren met glaskasten. Door te kiezen voor zwarte inbouwapparatuur krijgt de keuken een rustige uitstraling. Zwart laat zich overigens ook uitstekend combineren met warm bruin hout. De achterwanden zijn voorzien van een houten wandpaneel. Bijzonder sfeervol en warm.
greeploos-hout-900x900PX
greeploos-grij-goud-1200x500PX
grijs-en-hout-greeploos-1-1200x500PX
glaskast-900x900PX
greeploos

Natuurtinten

Haal buiten naar binnen en kies voor groen

De groene keuken is helemaal terug van weggeweest! Olijfgroen, donkergroen; deze kleuren laten zich goed toepassen in een keuken. Combineer met wit of off-white voor een rustig, naturel geheel of mix met zwart voor een stoerder eindresultaat. Ook mooi: een wandmeubel in je woonkamer in de stijl en kleur van je keukenfront. De perfecte manier om keuken en living met elkaar te verbinden.