Trend keukens

Met een trend keuken haal je een keuken in huis die past bij de stijl van dit moment. Voorzien van alle gemakken en uitgevoerd volgens de laatste trends.

schuif maar aan

Meer dan een keuken alleen

Gezellig bijkletsen tijdens het koken, je ontbijtje in de ochtend. Een snelle kop koffie of nog even de laptop open voor het beantwoorden van die laatste mail. Met een bar aan je keuken geef je de ruimte op simpele wijze meer functie. In deze opstelling hebben we gekozen voor een bar in een warme hout kleur. Dezelfde hout kleur komt terug in de achterwand. Zo wordt het een mooi geheel. Deze zacht roze kleur moet je maar durven te kiezen, maar wat geeft dit een sfeer.

maak een statement

gedurfd en smaakvol

Een keuken waar je oog direct op valt! Zo kunnen we deze opstellingen wel omschrijven. Gedurfde, krachtige kleuren of zwart-wit met gevlamd marmer. Wanneer je hiervoor kiest, maak je echt een statement. En wat vind je van het wandmeubel dat in dezelfde stijl als de keuken is doorgetrokken naar de woonkamer? Je keuken maakt hierdoor echt onderdeel uit van het complete interieur. Een nieuwe trend in keukenland!
zand-900x900PX
groene-keuken-1200x500PX
nieuwwww-1-1200x500PX
groen-bureau-900x900PX

De alles in één kraan

Welke Quooker-kraan is jouw perfecte match?

Ben je op zoek naar alleen kokend water, of wil je ook de mogelijkheid hebben om koud, warm, koel bruisend en gefilterd water te tappen? En welke kleur spreekt jou aan? Kies je voor chroom, roestvrij staal, zwart, messing patina, goud, of misschien wel een van de nieuwe kleuren gunmetal of rosé koper? Er is altijd een perfecte Quooker kraan voor jullie keuken.