Over ons

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we thuis én deskundig in de wereld van keukens, badkamers en tegels.

wie zijn wij

Maak kennis met
Wolters

De heer Frits Wolters startte in 1976 het bedrijf onder de naam Tegelcentrum Wolters en paste dat later aan naar Keuken- en Tegelcentrum Wolters.

Hij kocht een pand aan het Weerdingerkanaal in Nieuw-Weerdinge. Het bedrijf maakte een mooie groei door. Het pand werd in 1996 vervangen door nieuwbouw.  

In 1999 namen Gea en Henk het bedrijf van hun vader over. Zij breidden het pand in 2005 verder uit. De oprichter, Frits Wolters, draagt nog steeds zijn steentje bij aan de onderneming van zijn zoon en dochter.

About 01 imges
Intro foto 2

Kwaliteit

Wat we ook leveren; bij Wolters kun je altijd rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Op maat

Iedere keuken of badkamer is maatwerk. Je kunt vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring!

Deskundig Team

Een klein team met grootse impact. Henk doet de montage, Gea regelt de verkoop, met hulp van Wiepie. Oprichter Frits draagt ook zijn steentje bij!

je kunt rekenen op de deskundigheid van wolters

Van verkoop
tot montage

frontjes rechthoek

welkom bij wolters

Onze
werkwijze

Heb je al een idee of ben je nog op zoek naar inspiratie? In onze showroom is genoeg te zien. Neem de maten van je ruimte mee; we maken graag een tekening en offerte voor je. Zonder verplichtingen natuurlijk.

Vaak is het handig om de situatie ter plekke te bekijken. We komen dan ook graag bij je thuis. Op basis van jouw wensen en onze bevindingen maken we een offerte voor je. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Akkoord met onze offerte? Dan gaan we voor je aan de slag. We bestellen alles wat nodig is en maken een afspraak voor aflevering en montage. Als er sloop- elektra-, timmer- en/of andere werkzaamheden gedaan moeten worden, kunnen we dat ook voor je verzorgen.

Op de afgesproken dag plaatsen en monteren we je keuken en/of badkamer. We sluiten alle apparatuur aan en leveren alles in perfecte staat, gebruiksklaar, aan je op. 

hout 3

Onze klanten

Dit zeggen onze klanten over ons